-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:15760 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

در اسلام براي ذبح حيوانات شرايطي در نظر گرفته شده، مانند قطع چهار رگ گردن و گفتن «بسم الله» چنان كه اگر اين شرايط حاصل نيايد، گوشت حيوان، خوردني نيست. ولي بسياري از مردم جهان بي توجّه به اين دستورها از گوشت حيوانات مي خورند و زياني نيز نمي بيند. توضيح ده
به نظر مي رسد كه اسلام با اين دستورها مي خواهد سه چيز را تأمين كند:
اوّل: دوري جستن از آيين بت پرستان كه حيوانات را به نام بت سر مي بريدند. از اين رو، گفتن نام «خدا» جزوي از برنامه ريشه كن ساختن افكار بت پرستي است.
دوم: بيرون رفتن كامل خون از بدن حيوان دانش پزشكي امروز زيانهايي توجّه برانگيز براي خوردن خون كشف كرده است. خون هميشه سرشار از انواع ميكروبهاست. از طرفي، به تجربه ثابت شده است كه تغذيه گوشت با خون، روحيّات و صفات اخلاقي نامطلوبي در انسان پديد مي آورد. از آن جمله است ضعف عواطف و ستمگري و قساوت قلب.
سوم: تسريع در جان دادن حيوان و جلوگيري از شكنجه و آزارش كه با عدالت سازگار نيست. اين كار با قطع چهار رگ گردن بيدرنگ حاصل مي گردد.

(بخش پاسخ به سؤالات )


ـ28ـ

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.